Anar als continguts

Termografics Logo
català | español | english

Vegiu-ho vostè mateix: Sol·liciti ara una prova gratuïta!

A Termografics estem convençuts dels avantatges de la termografia per aconseguir un autèntic manteniment predictiu. Per això li oferim la possibilitat de comprovar mitjançant una demostració gratuïta com pot ajudar-lo a realitzar una gestió més eficient de les seves instal·lacions i equips.

Ompli aquest formulari i en 48 hores ens posarem en contacte amb vostè per fixar un dia i hora en què un dels nostres tècnics el visitarà.

Persona de contacte * :
Empresa * :
Població: * :
Província: * :
Telèfon * :
E-mail *:
Dates i hores preferides per a realitzar la prova * :
Comentaris addicionals:
* camps obligatoris

Condicions generals de la prova: la prova és gratuïta per aquelles instal·lacions situades a Catalunya. Per a la resta d'Espanya, consultar amb Termografics.

COMPROMÍS DE PRIVADESA: Li informem, de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1.999, que les dades personals que faciliti quedaran incorporades a un fitxer automàtic de TRAMESA DE NOVETATS sota la responsabilitat d’I.I.Fagom S.L., responsable de Termografics. Aquest fitxer té per finalitat enviar-li informació de les nostres activitats per qualsevol mitjà telemàtic. Vostè té dret a l’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-se a la nostra empresa amb domicili a C/ Lluís Companys, 66, Granollers, 08401, Barcelona.
 
termografics

Termografics és una iniciativa d’I.I.Fagom S.L. - CIF: B-62130893, empresa inscrita al Registre Mercantil de Barcelona en el Tom 32214, Foli 135, Full B-203107, Insc. 1a.
C/ Lluís Companys, 66, Granollers – 08401 - Barcelona
Tel.: +34 93 870 86 45 - Fax +34 93 879 57 02   info@termografics.com


Servei homologat per Endesa Energía SAU i l'ICAEN (Institut Català de l'Energia de la Generalitat de Catalunya)

Concepte, programació i disseny web Clickart taller de comunicació SL